Nieuwsbericht

Nieuwe aanstelling: Anouk versterkt team PI Medical

februari 12, 2024
Anouk is de nieuwste aanwinst van het PI Medical als Chauffeur/Logistiek Medewerker. Met haar recente ervaring als chauffeur, sterke motivatie en zelfstandige houding past ze goed in haar nieuwe functie. Hieronder lees je meer over ons nieuwe teamlid!

Kennismaking

"Mijn naam is Anouk en ik kom uit Raamsdonksveer. Verder hou ik van voetballen en varen in mijn eigen boot. Hiervoor heb ik 2,5 jaar bij een bedrijf gewerkt waar ik ook moest rondrijden door heel Nederland om tandartsapparatuur af te leveren. Toch wilde ik graag meer afwisseling in mijn werk. Uiteindelijk ben ik via Joep bij PI Medical terechtgekomen.”

Een nieuw avontuur bij PI Medical

Anouk begon haar reis bij PI Medical op 2 januari en heeft sindsdien met veel plezier gewerkt. "Ik vind het hartstikke leuk hier”, aldus Anouk. “Vanaf april ga ik fulltime aan de slag, waarbij mijn werk zal afwisselen tussen inpakwerk en bezorgingen. Ik vind het lekker om zelfstandig bezig te zijn en door het hele land te rijden. In de auto luister ik naar podcasts of zet ik muziek op.”

Groei en ontwikkeling

Binnenkort zal Anouk haar eerste loodschortcontroles uitvoeren. "Op 27 februari ga ik samen met Joep naar een ziekenhuis om dit te leren," deelt ze enthousiast. Naast haar dagelijkse taken volgt ze een ADR-opleiding om zichzelf klaar te stomen voor het vervoeren van gevaarlijke (radioactieve) stoffen. "Het is veel om in een korte tijd te leren, maar ik ben er helemaal klaar voor."

Een warm welkom bij Pi Medical

Anouk voelde zich al snel thuis bij PI Medical. "De sfeer is hier is hartstikke goed. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Als ik vragen heb dan word ik meteen geholpen. Het gaat allemaal hartstikke goed.” Met Anouk aan boord kijken we uit naar een nog betere dienstverlening. Van harte welkom in ons team, Anouk!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram