“Nieuwsitem”

Onze bijdrage aan de strijd tegen borstkanker

Oktober, wereldwijd bekend als borstkankermaand, is een tijd waarin we extra aandacht schenken aan een van de meest voorkomende vormen van kanker die zowel vrouwen als mannen treft. In Nederland krijgt maar liefst één op de zeven vrouwen te maken met borstkanker. Bij PI Medical staan wij deze maand extra stil bij deze ziekte en bij onze rol in de strijd hiertegen.

Wat houdt de borstkankermaand in?

Tijdens deze maand denken wij extra na over het bestaan van deze ziekte, en reflecteren we op de impact die het heeft op de patiënt en diens omgeving, zowel fysiek als mentaal. Borstkankerdag (19 oktober) en de hele maand oktober zijn in het leven geroepen om meer bewustzijn rondom de ziekte te creëren. Meer bewustzijn zorgt namelijk voor een grotere kans op herkenning in een vroeger stadium. Hierdoor wordt de kans op genezing groter.

Ondersteuning bij opsporing

Als een kleinschalige, maar zeer ervaren specialist in medische beeldvorming, zijn we er trots op dat we hoogwaardige en innovatieve producten leveren die bijdragen aan de diagnose en behandeling van borstkanker. Onze expertise in radiologie en nucleaire geneeskunde stelt ons in staat om oplossingsgericht mee te denken en hoogwaardig advies te bieden over procedures en merken zoals Endomag, die vooroplopen bij het lokaliseren en bestrijden van borstkanker.

Verbetering van de zorg

Het is onze missie om bij te dragen aan de verbetering van de zorg voor borstkankerpatiënten en om de professionals in de medische wereld te voorzien van advies en de meest geavanceerde apparatuur en benodigdheden. Tijdens deze borstkankermaand willen we benadrukken dat we toegewijd blijven aan de bestrijding van deze ziekte door onze kennis van de markt in te zetten om de eindgebruikers van onze producten te ondersteunen.

Samen tegen borstkanker

Samen met organisaties, professionals en patiënten wereldwijd staan we stil bij de impact van borstkanker en blijven we ons inzetten om betere diagnostische en behandelingsmogelijkheden te bieden. Laten we samen streven naar een toekomst waar borstkanker geen bedreiging meer vormt voor de gezondheid en welzijn van mensen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram