“Jouw kennis en expertise 
worden gewaardeerd”

Werken bij PI Medical

Bij PI Medical staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zien onszelf als een gemoedelijk adviesbureau dat onze klanten voorziet van passende oplossingen voor hun vraagstukken. Als kleinschalige maar deskundige specialist leveren wij hoogwaardige apparatuur en andere benodigdheden voor de nucleaire geneeskunde en radiologie.

Jouw kennis en expertise worden gewaardeerd

Ons hoge serviceniveau staat voorop, en daarom selecteren wij nieuwe collega’s op basis van kennis en vaardigheden. Iedereen die op een positieve manier kan bijdragen aan onze missie en visie is welkom, ongeacht woonplaats, afkomst of leeftijd. Samen met onze collega’s sparren wij op een uitdagend niveau om onze klanten iedere dag te voorzien van de beste oplossingen en service.

Korte lijntjes in een platte organisatie

Onze organisatie bestaat uit een team van deskundige medewerkers met een passie voor nucleaire geneeskunde en radiologie. Dankzij de kleinschaligheid van ons team heerst er een werkcultuur waarin je gemakkelijk contact legt met collega's, van je directe buurman tot de directeur. Vragen stellen en ideeën delen is bij ons de normaalste zaak van de wereld, zodat we samen kunnen groeien.

Ervaren bedrijf met een jonge geest

Hoewel PI Medical al in 1995 is opgericht, bestaat ons team uit jonge en energieke werknemers. De werkvloer is een dynamische en innovatieve omgeving waarin eigen inbreng en pro-activiteit worden gewaardeerd. We geloven in de kracht van frisse perspectieven en het delen van nieuwe ideeën. Zie jij jezelf al bij ons aan de slag gaan? Bekijk dan onze openstaande vacatures!.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Het merendeel van onze collega’s heeft werkervaring opgedaan in ziekenhuizen en/of bezit een medische achtergrond. Op deze manier kunnen wij de eindgebruikers van onze producten voorzien van gepast advies. Bij PI Medical krijg je de ruimte om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Deze vrijheid stelt je in staat om creatief te zijn, oplossingen te bedenken en bij te dragen aan het serviceniveau. Geen dag is hetzelfde.

Vacature Chauffeur / logistiek medewerker

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Bij PI Medical geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling. We moedigen onze medewerkers aan om interne en externe cursussen te volgen die zowel henzelf als ons bedrijf ten goede komen. Daarnaast wonen we regelmatig congressen en symposia bij, waar nieuwe kennis en inzichten kunnen worden opgedaan. Bij ons kun je blijven leren en ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.

Service technician aan het werk in het ziekenhuis

Vacatures

Ben je enthousiast geworden over het werken bij PI Medical? Bekijk onze actuele vacatures en ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Staat jouw vacature er niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Doe dan een open sollicitatie. Wij kijken ernaar uit om van je te horen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram