“Wij zijn veel meer dan
‘alleen maar’ een leverancier”

‘Groot door klein te blijven’

Als leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming zijn wij een snel groeiende speler in de Benelux, vanuit een relatief kleine organisatie. Die kleinschaligheid koesteren we. Die garandeert immers de directe communicatie met de eindgebruiker, de vertrouwdheid van onze gezichten en de grote betrokkenheid van onze medewerkers.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo.

Even voorstellen

PI Medical is opgericht in 1995. Na de start in Almere zijn we jarenlang gevestigd geweest in Friesland. Na de overname door John Danklof en Peter Liedorp in 2017 zijn we naar Brabant verhuisd. Midden in ons werkgebied beschikken we in Raamsdonksveer over een nieuw kantoor met een groot magazijn van waaruit we onze medische apparatuur verkopen, installeren en onderhouden. Hiervoor zijn we ISO 9001-2015 gecertificeerd.

Onze producten

Wij leveren en onderhouden alle apparatuur en toebehoren voor de afdelingen Nucleaire Geneeskunde en Radiologie. Met onze grote kennis van de markt en betrokkenheid bij onze klanten zijn we veel meer dan ‘alleen maar’ een leverancier. We zijn bovenal een adviserende organisatie die op basis van het verhaal van de eindgebruiker meedenkt over de beste en juiste oplossingen.

Onze medewerkers

Het overgrote deel van onze medewerkers heeft werkervaring in ziekenhuizen. Zij weten wat er gevraagd wordt op de afdelingen Nucleaire Geneeskunde en Radiologie en kunnen de eindgebruikers van onze producten dan ook ontzorgen met passend advies en gerichte service.

Maak kennis met onze mensen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram