“Een onvoorwaardelijk
hoog serviceniveau”

Welkom bij PI Medical

Wij zijn een kleinschalige, maar zeer ervaren en deskundige specialist in medische beeldvorming. Wij leveren apparatuur en alle andere benodigdheden voor de nucleaire geneeskunde en radiologie.

Hoogwaardige, innovatieve producten, een grote kennis van de markt, korte communicatielijnen, oplossingsgericht meedenken en een onvoorwaardelijk hoog serviceniveau kenmerken de langdurige relaties die wij hebben met de eindgebruikers.

Lees meer over ons

Nucleaire geneeskunde

Ons grote assortiment voor de inrichting van de afdeling nucleaire geneeskunde is met de grootste zorg samengesteld. Wij onderhouden jarenlange, hechte relaties met betrouwbare leveranciers en zijn aldus permanent verzekerd van apparatuur en accessoires van de beste kwaliteit.

Zie producten

Radiologie

Geleid door onze langdurige, goede connecties met onze leveranciers én door onze kennis van de markt hebben wij een mooi portfolio samengesteld met hoogwaardige apparatuur en accessoires voor de afdeling radiologie. Vanuit onze eigen praktijkervaring staan wij eindgebruikers als volwaardige gesprekspartner bij met advies over de best passende keuzes.

Zie producten

Onze dienstverlening

Wij zijn leverancier van een breed aanbod aan apparatuur en accessoires voor de nucleaire geneeskunde en radiologie, maar bovenal denken we mee en adviseren we de gebruikers over de beste, meest geschikte keuzes.

We staan midden in de markt en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties. Daardoor kunnen we onze klanten proactief informeren, als een echte partner in imaging.

Lees meer

Vacatures

Vanuit ons ruime kantoorpand in Raamsdonksveer werken wij met een team van specialisten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij regelen de verkoop, de installatie en het onderhoud van de apparatuur. Sinds 2018 is PI Medical ISO-9001:2015 gecertificeerd voor advisering, verkoop, installatie en onderhoud van medische apparatuur.

Wij zijn altijd op zoek naar collega's waarmee we ons team kunnen versterken.

Zie alle vacatures
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram