“Apparatuur, accessoires
en advies op maat”

Apparatuur

Wij koesteren de langdurige vertrouwensrelatie die wij hebben met zowel de eindgebruikers als de leveranciers van onze producten. Wij vertegenwoordigen de kwalitatief hoogwaardige, innovatieve apparatuur en accessoires van zeer gerenommeerde bedrijven uit binnen- en buitenland en dat doen we met trots en overtuiging.

Nieuwe ontwikkelingen op de markt volgen we op de voet. Dankzij de achtergrond van onze ervaringsdeskundige medewerkers herkennen we de meerwaarde voor de eindgebruikers snel. Onze klanten kunnen ook bouwen op onze expertise als zij hele specifieke vragen hebben.

Vanzelfsprekend voldoet al onze apparatuur aan de geldende normeringen.

Onze producten

Accessoires

Rondom de apparatuur leveren wij ook alle andere benodigdheden voor de afdelingen Nucleaire Geneeskunde en Radiologie. Van radioactieve stickers tot vacuümkussens, van loodhulzen tot een loodkluis en van een radiologische kogelmarkering tot loodschorten. Alle accessoires om straling mee af te schermen, te meten, te waarschuwen, verduidelijken of het patiëntcomfort te verbeteren vindt u hier.

Heeft u specifieke wensen of wilt u van gedachten wisselen over een product, dan kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Advies

Veel gebruikers kloppen bij PI Medical letterlijk aan voor een ‘partner in imaging’. Wij denken mee voor de beste oplossing en adviseren proactief als we nieuwe ontwikkelingen tegenkomen, waar onze relaties baat bij kunnen hebben. We bezoeken daartoe veel beurzen en congressen en onderhouden nauwe banden met onze leveranciers. En dankzij onze eigen ervaring in de Nucleaire Geneeskunde en Radiologie weten we precies waar de eindgebruiker om vraagt.

After sales

Treedt er onverhoopt een probleem op met een van onze producten, dan lossen we dat op. We hebben onze eigen gecertificeerde specialisten in huis, die daar snel en deskundig bij van dienst kunnen zijn.

Bij veel apparaten voeren we periodieke controles uit conform de voorschriften van de leverancier. Daarnaast hebben we full-service contracten voor de apparaten waarbij direct actie is vereist als er een storing optreedt, zoals bij de KARL-100. Het verhelpen van een storing bij zulke vitale apparatuur krijgt uiteraard direct voorrang.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram