Service

serviceautoPI Medical heeft zich tot doel gesteld om naast de verkoop ook de installatie en het onderhoud van de apparatuur in eigen beheer te doen. Wij beschikken over een service afdeling met gekwalificeerd personeel en een goed geoutilleerde technische werkplaats in ons kantoorpand in Tijnje.  Door de meeste van onze producenten zijn wij gecertificeerd onderhoud uit te voeren. Wij proberen, indien dat technisch mogelijk is, zoveel mogelijk het onderhoud aan onze apparatuur direct in de ziekenhuizen te doen. 

Voor detectorreparaties en kalibraties maken wij gebruik van de faciliteiten van onze producenten, dit zijn specialistische zaken waarop deze firma’s volledig zijn ingericht. Daarmee is voor u tevens gegarandeerd dat de apparatuur weer binnen de fabrieksspecificaties bij u wordt afgeleverd.

Voor de chirurgische probes hanteren wij een 24-uurs service, door middel van snelle reparatie of door beschikbaarstelling van ruilapparatuur kunnen wij garanderen dat u uiterlijk na 1 werkdag weer beschikt over een functioneel apparaat. Op deze apparatuur kan tevens een contract voor de kwaliteitscontrole worden afgesloten waarbij PI Medical een aantal keren per jaar deze zorg van u overneemt.

Voor service belt u met ons kantoor 0162 729102
of u e-mailt ons via service@pi-medical.nl