Cobia

De Cobia van RTI is een toonaangevend product in de wereld van röntgenkwaliteitscontrole. Met een focus op veelzijdigheid, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid, is de Cobia ontworpen om aan alle QA-behoeften te voldoen in diverse medische beeldvormingstoepassingen.

Lees meer op > https://rtigroup.com/rti-cobia-meter/

Meer informatie

    Verstuur

    Draaibaar kleurenbeeldscherm

    Alle Cobia’s bevatten allemaal een zeer duidelijk, draaibaar kleurenbeeldscherm. Hiermee kun je de meetresultaten snel en eenvoudig aflezen. Dit is zelfs gemakkelijk om van een afstand te doen. Het slimme display toont de resultaten zelfs rechtop in meetsituaties waarin de meter ondersteboven moet worden geplaatst.

    Cobia in verschillende talen

    Naast Engels kun je je Cobia ook in verschillende talen gebruiken, zoals Chinees, Frans, Duits, Japans, Noors, Russisch, Spaans, Zweeds en Turks. Dit kan eenvoudig worden geselecteerd via het Cobia-menu.

    Cobia DENTAL

    De Cobia Dental is de perfecte keuze voor routinematige inspecties van intraorale en CBCT röntgenapparatuur in tandheelkundige klinieken. Het apparaat is eenvoudig te positioneren en vereist geen ingewikkelde instellingen, waardoor iedereen in de kliniek snel en eenvoudig routine-inspecties kan uitvoeren. De Cobia Dental meet kVp; tijd; HVL; Total Filtration; Dose en Dose rate. Het toestel beschikt over zowel een interne detector als een detectoringangwaarmee het mogelijk is om verschillende probes aan te sluiten, zoals DAP-kamers, doseprobes, CT-probes, mAs-probes en lightprobes. Dit maakt het de ideale oplossing voor snelle en gemakkelijke systeemtests, service en onderhoud van dentale röntgenapparatuur. De Cobiais niet geschikt voor het meten van Panoramic systemen. De Piranha Dental of Mako Dentalis hier wel geschikt voor.

    Cobia SMART R/F

    De Cobia Smart R/F is dé oplossing voor het controleren of de output van een röntgenbuis correct is. Plaats het meetveld onder de röntgenbuis, maak een opname en krijg direct een nauwkeurige meting (of meetresultaten). De Cobia Smart R/F meet kVp; tijd; HVL; Total Filtration en Dose. Dit apparaat is ideaal voor iedereen die wil controleren dat een röntgenapparaat correct functioneert. Bijvoorbeeld om te controleren of de kV- en/of dosiswaarden niet in de loop van de tijd veranderen. De Cobia Smart R/F beschikt niet over een externe detector ingang.

    Cobia FLEX R/F

    De Cobia Flex R/F biedt de ultieme combinatie van compactheid en flexibiliteit voor röntgen QA. Het is gemakkelijk in gebruik en ideaal voor routinematige inspecties van Rad/Fluoro en intraorale CBCT-metingen. De meter heeft niet alleen een interne detector, maar ook een detectoringang, waarmee je verschillende probes en ionisatiekamers kunt aansluiten. De Cobia Flex R/F meet kVp; tijd; HVL; Total Filtration; Dose en Dose rate. Het apparaat is beschikbaar met of zonder ingebouwde mAs-connector voor invasieve mA- en mAs-metingen.

    Cobia SENSE

    De Cobia Sense biedt een gemakkelijke manier om regelmatige controles van je röntgenapparatuur snel en nauwkeurig uit te voeren. Het apparaat is bedoeld voor gebruik met een externe detector, zoals de RTI Doseprobe, RTI Lightprobe, RTI CT ion chamber of externe mAs-probes. De brede selectie van externe probes zorgt voor grote flexibiliteit bij het uitvoeren van regelmatige controles voor de meeste modaliteiten. De Cobia Sense is ontworpen om snelle en betrouwbare metingen te leveren, wat essentieel is voor het waarborgen van de veiligheid van patiënten.

    Neem contact op

    Welk systeem is het best geschikt voor jou? Wij helpen je graag bij het maken van de keuze. Wil je liever een demonstratie? Ook dat is mogelijk! Neem nu contact met ons op!

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram