Piranha

De RTI Piranha is specifiek gemaakt voor röntgenkwaliteitscontrole en is ontworpen met een focus op veelzijdigheid, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo kan het aan alle QA-behoeften te voldoen in diverse medische beeldvormingstoepassingen.

Read more > https://rtigroup.com/rti-piranha-meter/

More information

    Send

    Piranha Multi

    De Piranha Multi is de alles-in-één oplossing voor röntgenkwaliteitscontrole. Met de Position Check-functie kan je de positie van de detector controleren voordat je begint met meten. Hierdoor kan je verifiëren dat het detectorgebied volledig wordt bestraald en mogelijke ‘inhomogeneities’ worden verwijderd. De Piranha Multi meet en presenteert alle parameters direct en tegelijkertijd, waaronder de kVp; tijd; HVL; Total Filtration; Dose en Dose rate. Dit maakt het een compacte oplossing voor snelle en betrouwbare tests met uiterst nauwkeurige metingen.

    Piranha R/F

    Met de Piranha R/F beschik je over alles wat je nodig hebt voor geavanceerde kwaliteitscontrole. Deze compacte oplossing biedt snelle en betrouwbare tests en nauwkeurige metingen die kunnen worden gebruikt voor analyses. De Piranha R/F presenteert alle parameters direct en tegelijkertijd voor Rad/Fluoro, CT en Dental. Ook meet het kVp, tijd, HVL, Total Filtration, Dose en Dose rate.

    Piranha Mammo

    De Piranha Mammo is ontworpen voor iedereen die werkt met specialistische diagnostische röntgentechnologie in ziekenhuizen of mammografieklinieken. Het apparaat meet kVp; tijd; HVL; Dose en Dose rate. Ook dit apparaat maakt nauwkeurige metingen voor diepgaande analyses, is de Piranha Mammo een compacte oplossing voor snelle en betrouwbare tests. Alle RTI-mammografieoplossingen voldoen aan de richtlijnen en eisen van MQSA, EUREF, IAEA en ACR om veilige en hoogwaardige tests te garanderen.

    Piranha Dental

    De Piranha Dental meet kVp; tijd; HVL; Dose en Dose rate en is de nummer één keuze voor multifunctionele Dental röntgenservice. Ook is het een goed product rondom onderhoudsoplossingen voor complete QA. Neem contact met ons op voor meer informatie.

    Piranha Premium Kit

    De Piranha Premium Kit is gebaseerd op een Piranha Multi met een aantal probes en accessoires in een robuuste aluminium koffer. Met de Piranha Premium Kit heb je een compacte oplossing die direct te gebruiken is.

    Neem contact op

    Welk systeem is het best geschikt voor jou? Wij helpen je graag bij het maken van de keuze. Wil je liever een demonstratie? Ook dat is mogelijk! Neem nu contact met ons op!

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram